Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Den otevřených dveří 12.9.2020

Půdní vestavba naší školy se blýská novotou už od léta, ale až v sobotu 12. září 2020 jsme se konečně dočkali a slavnostně otevřeli řadu nových učeben, kterými se naše škola může pyšnit.

     V dopoledních hodinách k nám zavítali Ing. Júlia Vozáková, zastupitelé městyse, zástupci stavební firmy Rapos, RNDr. Jitka Seitlová a další pozvaní hosté. Ve svých proslovech shrnuli proces  práce na půdní nástavbě i kvalitní a profesionální přístup všech zúčastněných, popřáli žákům i učitelům, aby jim nové prostory co nejlépe a dlouhodobě sloužily na cestě za poznáním. Společným přestřižením pásky symbolicky otevřeli novou část budovy. Slavnostní atmosféru podtrhli několika skladbami muzikanti Dechové hudby Hustopeče nad Bečvou.

     Odpolední hodiny patřily veřejnosti, která ocenila nejen výborné pohoštění, ale se zájmem kvitovala změny, kterými budova od dob jejich školní docházky prošla. Příznivci sportovních klání jistě nepohrdli osvěžením v podobě florbalového utkání ve sportovní hale.

Mgr. Radka Březíková

Štítky
Autor:

Jsme školou s devíti postupnými ročníky a poskytujeme základní vzdělání pro děti z obcí Hustopeče nad Bečvou, Milotice nad Bečvou, Vysoká, Poruba, Hranické Loučky a Špičky. Ve škole jsou vzděláváni i žáci s vývojovými poruchami učení a chování, a to formou individuální integrace. Škola je informačním centrem a členem Asociace školních sportovních klubů.