Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Skvělý výsledek florbalistek – 1. místo v okrskovém finále

V pondělí  8. 11. 2021 proběhlo v Hranicích  okrskové kolo florbalu v kategorii starší žačky. Turnaje se zúčastnily celkem tři družstva dívek – ZŠ Hustopeče nad Bečvou, ZŠ Hranice 1. máje a ZŠ Hranice Šromotovo náměstí. Naši školu reprezentovaly žákyně 8. a 9. třídy ve složení: Dohnalová Barbora – kapitánka, Brodíková Bohdana, Frydrychová Vendula, Holeňová Anna, Hýžová Karolína, Horáková Štěpánka, Huňatová Eliška, Krčmářová Ludmila, Kupková Lucie, Machancová Pavlína, Vahalová Markéta, Juráňová Lucie.

Na samotný turnaj se dívky velmi těšily, ale vstupovaly do něj s obavami, jak obstojí při konfrontaci s dívkami velkých městských škol. Nejistota z výkonu a strach ze soupeřek z hráček opadl po prvních minutách turnaje. 

Holky reprezentovaly sebe a školu na výbornou. V turnaji nenašly přemožitelky. Všechny zápasy odehrály s obrovskou chutí po vítězství a ve velké formě. Své soupeřky deklasovaly s celkovým skóre 12 : 2. V turnaji se umístily na 1. místě a vybojovaly si postup do okresního finále v Přerově.

K úspěchu děvčatům blahopřejeme a v nadcházejícím okresním kole jim držíme palce.

Jaroslav Bečák