Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Florbal – žáci 6.-7. třídy -okrskové kolo Hranice

V pondělí  21. 11. 2022 proběhlo v Hranicích  okrskové kolo florbalu v kategorii mladší žáci – 6.-7. třída. Turnaje se zúčastnilo celkem osm družstev z Hranic, Lipníku nad Bečvou a okolí.  Naši školu reprezentovali žáci 6. a 7. třídy ve složení: Horák Štěpán, Kadlec Jiří, Kulišťák Jan, Mackovík Jakub, Reshetiuk Arseniy, Hýža Matyáš, Michalík Max, Oliva David, Stoklas Eduard, Weber Patrik, Váhala Vojtěch, Wróbel Patrik, Drozd Lukáš.

Na samotný turnaj se chlapci velmi těšili, ale vstupovali do něj s obavami, jak obstojí při konfrontaci s družstvy velkých městských škol. Nejistota z výkonu a strach ze soupeřů opadl po prvních minutách turnaje. 

Družstva byla rozlosována do dvou skupin.  Hrálo se systémem každý s každým,  dvanáct minut hrubého času. Postupový klíč do okresního kola  – postupuje pouze vítěz  skupiny.

Chlapci  reprezentovali sebe a školu na výbornou. Všechny zápasy odehráli s obrovskou chutí po vítězství a ve velké formě. Jedna prohra však znamenala celkové 2. místo ve skupině a tím i nepostupové místo do okresního finále v Přerově.

Chlapcům děkuji  za vzornou reprezentaci školy.

Jaroslav Bečák