Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Florbal – okrskové kolo starší žáci – Hranice

V pondělí 28.11.2022 proběhlo v Hranicích okrskové kolo ve florbalu starších žáků. Celkem se do turnaje přihlásilo 9 družstev Z hranic, Lipníka nad Bečvou a okolí.

ani náš tým starších žáků nemohl mezi nimi chybět. Vzhledem k velkému počtu přihlášených účastníků byla družstva rozlosována do tří základních skupin, ve kterých se utkala družstva systémem „každý s každým“. Jeden zápas trval 12min. Vítězové skupin postupovali do finálového turnaje, ve kterém  se opět hrálo systémem „každý s každým“ a hrálo se o dvě postupová místa do okresního finále v Přerově.

Celý turnaj byl velmi fyzicky náročný . Každý tým chtěl vyhrát. Naši chlapci v základní skupině vyhráli všechny zápasy a postoupili do finále spolu s týmy ze ZŠ Osecká Lipník n. B. a Gymnázium Lipník nad Bečvou.

Finálové zápasy měly vysokou úroveň a potkaly se zde opravdu nejlepší týmy turnaje. V prvním utkání jsme porazili družstvo ZŠ Osecká. Ve druhém zápase pak naši chlapci nestačili na vítěze celého turnaje družstvo Gymnázia Lipník nad Bečvou. Poslední zápas finálové skupiny vyhráli hoši z gymnázia  my jsme se mohli radovat z druhého místa v turnaji a i z postupu do okresního finále v Přerově.

Žáci, kteří reprezentovali Základní školu Hustopeče nad Bečvou:

Cichra Jiří,  Cichra Lukáš,  Hajda Petr, McMunn Filip, Vagač Vojtěch, Šidlík Kryštof, Pospíšil Marek, Pospíšil Roman, Vinklárek Filip,  Vahala Miroslav, Matula Krystián, Richrárik Štěpán

 

  Blahopřejeme k postupu do okresního a ke skvělému výsledku v turnaji.

Jaroslav Bečák