Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Florbal-mladší žáci-okrskové kolo

Ve středu 2.listopadu 2023 se do sportovní haly Základní školy v Hustopečích nad Bečvou sjela družstva mladších žáků základní škol z Hustopečí nad Bečvou, Hranic  1. máje, Hranic Šromotovo náměstí, Hranic Struhlovska a Všechovic, aby poměřili své síly a dovednosti ve florbale. Hrálo se systémem každý s každým, 2x 9 minut hrubého času. Celkem si každý tým zahrál  čtyři zápasy a „ostrých“ 72 minut. V závěrečných kolech turnaje to již na některých hráčích pořádně vidět.  Na dodržování pravidel florbalu a fair-play hry dohlíželi dva rozhodčí s licencí.

Tým Základní školy Hustopeče nad Bečvou ve složení: Kulišťák Jan, Kadlec Jiří, Hýža Ondřej, Horák Štěpán, Vydra Šimon, Wróbel Patrik, Kadlec Ondřej, Kalich Fabián, Langer Samuel, Orság Matyas, Šindler Ondřej, Čtvrtek Václav, Dohnal Jáchym, Méheš Tomáš, Mackovík Jakub na nejlepší nestačil a umístil se na pěkném 5. místě.

Všem našim reprezentantům děkujeme za reprezentaci školy a přejeme hodně úspěchů v tvrdém tréninku a v přípravě na další utkání.

Jaroslav Bečák