Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Miniházená

V pátek 8. 12. 2023 jsme se s vybranými žáky prvního stupně zúčastnili turnaje v miniházené. S házenou se žáci seznamovali již v loňském školním roce v hodinách tělesné výchovy a pravidelně se pak mohou měřit jak se svými spoluhráči, tak s týmy jiných základních škol. V rámci školní ligy nás čekají ještě další turnaje. Poté se všechny výsledky turnajů sečtou a budou vyhodnoceny nejlepší týmy.
Na tento turnaj jsme tentokrát sestavili 2 družstva. V nejmenší kategorii to bylo družstvo Partička (1.-3. třída). V kategorii 4.-5. třída nesl tým název Legendy. Hrací čas byl stanoven na 8 minut a hrálo se celkem na 2 hřištích. Družstvo Partička vyhrálo všechny zápasy. Družstvo Legendy prohrálo ze všech zápasů pouze jeden a další souboj skončil remízou.
Po turnaji jsme s žáky stihli navštívit výstavu s názvem Vánoční ozdobárium, a to ve výstavní síni na Staré radnici v Hranicích. Dále jsme nemohli vynechat ani galerii M+M, kde jsme si nakonec s paní majitelkou při klavíru zazpívali vánoční koledy.
Velká pochvala patří všem zúčastněným za plné nasazení a elán, s jakým se do utkání vrhli. Děkujeme organizátorům a těšíme se na další kolo turnaje.

Zapsala: Mgr. Michaela Hradilová