Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Zpívání na schodech a turnaj v badmintonu

V pátek 22. 12. 2023 se jako každý rok v předvánoční době uskutečnilo vánoční zpívání na schodech školy. Tuto akci poctila svou návštěvou také paní starostka. Všechny třídy představily svá vánoční vystoupení. Žáci zpívali vánočně naladěni a s velkým nasazením.

Zazněly jak lidové koledy, tak i moderní vánoční písně. Nechyběla také známá píseň Narodil se Kristus Pán, kterou jsme si zazpívali všichni společně. V rámci koncertu vystoupily studentky ze ZUŠ s hrou na klavír a 2. třída nám sehrála scénku s názvem Vánoční příběh.

Vánoční atmosféra se nesla chodbami, zdálo se, že každý na chvilku ztratil trochu ze svého školního stereotypu. Na závěr této nezapomenutelné chvíle nám pan ředitel popřál krásné a klidné Vánoce a šťastný nový rok.

 

Vánoční turnaj v badmintonu

Před Vánoci poměřili své síly žáci v badmintonu. Soutěž organizoval žák 9. třídy Kristián Matula ve spolupráci se školním parlamentem. Do turnaje se přihlásilo přes dvacet žáků naší školy. Soutěž proběhla ve dvou kategoriích, a to mladší žáci (6.-7. třída) a starší žáci (8.-9. třída). Všichni účastníci turnaje si vedli velice dobře a každý své zápasy odehrál až do konce s velkým nasazením. Pro výherce byly připraveny drobné ceny.

Výsledky prvního „Vánočního turnaje v badmintonu“

Mladší žáci (6.-7. třída)
1. místo Patrik Wróbel
2. místo Fabián Kalich
3. místo Ondřej Kadlec
Starší žáci (8.-9. třída)
1. místo Vojta Vagač
2. místo Kryštof Šidlík
3. místo Filip Vinklárek

 

Zapsala: Mgr. Michaela Hradilová, třídní učitelka 4. třídy